< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Apspriešanai tiek nodots saistošo noteikumu projekts – Par naudas balvu piešķiršanas kārtību Ventspils novadā par izciliem sasniegumiem sportā

Apspriešanai tiek nodots saistošo noteikumu projekts – Par naudas balvu piešķiršanas kārtību Ventspils novadā par izciliem sasniegumiem sportā

2024-03-22, 14.33

No 2024. gada 22. marta līdz 2024. gada 10. aprīlim aicinām iedzīvotājus izteikt savu viedokli par saistošo noteikumu projektu “Par naudas balvu piešķiršanas kārtību Ventspils novadā par izciliem sasniegumiem sportā“.

Saistošo noteikumu projekts un paskaidrojuma raksts: Par naudas balvu piešķiršanas kārtību Ventspils novadā par izciliem sasniegumiem sportā.

Izteikt viedokli par saistošo noteikumu projektu var:

  1. sūtot to uz oficiālo elektroniskā pasta adresi: [email protected];
  2. iesniedzot personiski Ventspils novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, 1. stāvā, Apmeklētāju pieņemšanas centrā;
  3. nosūtot pa pastu adresātam: Ventspils novada pašvaldība, Skolas iela 4, Ventspils, LV-3601.

Viedokļa sniegšanas iesniegums rakstāms brīvā formā, fiziskai personai norādot personas vārdu, uzvārdu, personas kodu un saziņas līdzekli (adresi, e-pasta adresi vai tālruni), juridiskai personai – juridiskas personas nosaukumu, reģistrācijas numuru un saziņas līdzekli (adresi, e-pasta adresi vai tālruni).

SAISTOŠO NOTEIKUMU PROJEKTI

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm