< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Izsludināts projektu konkurss “Jaunietis darbībā 2024”

Izsludināts projektu konkurss “Jaunietis darbībā 2024”

2024-03-12, 13.43

Ventspils novada pašvaldība izsludina projektu konkursu “Jaunietis darbībā 2024”. Pasākumu finansēšanas fonds ir 3000 eiro. Vienam projektam maksimāli piešķiramais apjoms – 500 eiro. Pieteikumus var iesniegt līdz 19. aprīlim.

Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt Ventspils novada jauniešu iniciatīvas, kuras ierosina, īsteno un izplāno jaunieši, sniedzot iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un īstenošanā, veicinot jauniešu aktivitāti izglītojošu un lietderīga brīvā laika pavadīšanas pasākumu organizēšanā, uzlabojot savstarpējās attiecības un sadarbības iespējas.

Projektu konkursa mērķi ir sekmēt jauniešu līdzdalību sabiedriskajā dzīvē, veicināt kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšanu, kā arī jauniešu sadarbību un savstarpējo komunikāciju novadā un jauniešiem draudzīgas un atvērtas vides veidošanu sabiedrībā, sekmēt Ventspils novada pozitīva tēla veidošanu jauniešu vidū novadā, kā arī jauniešu dalību sporta aktivitāšu pasākumos, jauniešu dalību veselīga dzīvesveida veicinošos pasākumos un jauniešu dalību kultūras, radošo darbnīcu un tematiskos, sadarbības pasākumos, veicināt jauniešu ar ierobežotām iespējām iekļaušanu aktivitātēs, jauniešu emocionālo labbūtību, jauniešiem draudzīgas un atvērtas vides veidošanu un digitālo rīku un citu attālināto risinājumu izmantošanu aktivitātēs.

Piedalīties projektu konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var Ventspils novada pašvaldības iestāde un to struktūrvienības, Ventspils novadā reģistrēta jebkura juridiska persona, juridisku personu apvienība, individuālais komersants, kā arī Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicējs reģistrēta fiziska persona.

Plašāka informācija un nolikums

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm